TONDACH® prirodno lijep krov

Zapošljavanje

Dobrodošli u TONDACH® portal za karijeru!

Ključ uspjeha su kvalitetni zaposlenici, a trenutno je u TONDACH® koncernu u 11 zemalja zaposleno više od 2.000 osoba. TONDACH ® je vodeći proizvođač crjepova u Srednjoj i Istočnoj Europi, a politika zapošljavanja usredotočena je na razvoj i stalno usavršavanje svakog pojedinog zaposlenika.

TONDACH® ne raspolaže samo sa kvalitetnom širokom paletom proizvoda, nego su u prvom planu najbolji  zaposlenici koji čine presudnu razliku - sada i u budućnosti . Svaki zaposlenik  je stručan na svom području, poduzetan u razmišljanju i djelovanju te ima razvijen osjećaj za odgovornost.

Primarna zadaća neprekidno je učenje i multikulturalna razmjena znanja, koja se postiže daljnjim usavršavanjem ili u praksi kroz stalnu komunikaciju.  Aktivno i stalno učenje stvara znanje, koje svaki naš saradnik svakodnevno primjenjuje u odnosima sa našim kupcima. Znanje je ključ uspjeha i najbolji odgovor na pitanja koja nam se u praksi svakodnevno postavljaju.

Ako bi i Vi željeli biti timski igrač u internacionalnoj kompaniji, te dokazati svoje sposobnosti - prijavite se!

Nudimo Vam odgovornost u motiviranom timu, višestruke mogućnosti razvoja u kompaniji koja dinamično raste, te vrlo dobru radnu klimu.

 

Veselimo se Vašoj prijavi – pošaljite molim na: E-mail: office@tondach.ba