TONDACH® prirodno lijep krov

Neka Vaš krov bude spreman za zimu!

02. rujna 2013
Zima samo što nije stigla!
Krajnje je vrijeme da Vaš krov pripremite za hladne zimske dane!

Sa dolaskom zime krov se nalazi pred novim izazovima. Krovna konstrukcija mora pružati otpor težini snijega i leda. Veće naslage na krovu dovode do oštećenja gdje se stvaraju pukotine kroz koje je moguće prodiranje vode. Zadržavanje vode u potkonstrukciji dovodi do formiranja budži i oštećenja. Stoga je bitno testirati krov prije dolaska zime. Ukoliko postoje nedostaci, stručni krovopokrivač putem sveobuhvatne sanacije može brzo i efikasno Vaš krov dovestu u top formu.

  1. Odstranjivanje starog pokrovnog materijala i letve
  2. Odstranjivanje stare parne brane i krovne izolacije
  3. Ugradnja parne brane - Tondach Dasatop za zaštitu od vlage
  4. Postavljanje toplotne izolacije
  5. Postavljanje krovne folije - Tondach FOL Twin-Power, koja je otporna na kišu i vjetar
  6. Postavljanje kontraletve i letve
  7. Postavljanje Tondach crijepa 

Specijalni proizvodi za sanaciju Vašeg krova

Proizvodna linija TONDACH® pomočnih crjepova omogućava brzu i efikasnu sanaciju krova, s obzirom na njihovo pomično područje koje omogućava sanaciju bez zamjene postojeće potkonstrukcije. To je ušteda vremena i novca.

TONDACH® nudi brojna rješenja za sanaciju krova. TONDACH nudi 16 različitih proizvoda za sanaciju krova i 24 različite nijanse boje. Od prirodne, preko mat do sjajne varijante. 

 

TONDACH® nudi energetski efikasna rješenje za krov!

Sanirajte Vaš krov na vrijeme! Optimalno saniran krov može smanjiti Vaše troškove i za 15%. Naš proizvodni program smo uskladili sa energetski efikasnom gradnjom i proširili ga sa mnogim komponentama.

Nudimo cjelokupno rješenje za potkonstrukciju. Jedan novitet je npr. TONDACH Dasatop. TONDACH Dasatop predstavlja parnu branu za sanaciju koja se može postoviti TOP (preko rogova) i SUB (ispod rogova). Ovaj proizvod osigurava Vašem krovu vodonepropusnost i zaštitu od vjetra. Pored difuziono otvorenih folija TONDACH svojim kupcima nudi dugotrajna ljepila za razne svrhe.

 

Svi naši proizvodi su u skladu sa evropskim normama.