TONDACH® prirodno lijep krov

Sanacija krova TONDACH® crijepom

Preko 400 različitih mogućnosti

Tondach Vam nudi nevjerojatan izbor boja i oblika. Kroz kombinacije možete dobiti preko 400 različitih mogućnosti! Iskoristite Vašu maštovitost i kreativnost prilikom izgradnje krova:

  • Više od 25 različitih boja (svijetle i tamne, matirane i sjajne)
  • Veliki broj modela za klasična, mediteranska i moderna krovišta
  • Oplemenjena površina za dugotrajnost proizvoda (otpornost na UV zrake i lužine)
  • Mogućnost pokrivanja od 13 stepeni krovnog nagiba

 

Novo krov – neka bude TONDACH®

TONDACH® nudi brojna rješenja za sve vrste krovova te je optimalan za pasivne, solarne i niskoenergetske kuće. Kao internacionalno priznati i preporučeni prirodni građevinski materijal TONDACH® ima i  Naturplus oznaku kvalitete. Garancija od 33 godine također govori o proizvodu koji ne opterećuje okoliš, te je prirodan bez hemijskih dodataka.

 

100 %
Fleksibilnosti

Fleksibilna sanacija za sve oblike krovova

Kao stručnjak u sanacijama TONDACH® posjeduje potrebni „Know-how“ i široku paletu proizvoda kao što su crjepovi sa mogućnošću kliznog letvanja. Zahvaljujući velikom rasponu kliznog letvanja moguće je izvršiti zamjenu crijepa bez nepotrebnih velikih zahvata na samom krovu tj. bez izmjena postojećih letvi. TONDACH® sanacijska rješenja su sigurna i dugotrajna.

 

Troškovna prednost: Pomično područje od 6 cm daje prednost da se potkonstukcija krova koji se sanira ne mora iznova mijenjati.

  

100 %
Sigurnosti

Napredna tehnologija, maksimalna funkcionalnost

Kopče protiv nevremena, dvostruki utori i bočni utori osiguravaju najveću moguću sigurnost prilikom nevremena. Oblik i funkcionalnost su savršeno prilagođeni jedan drugome i stvaraju visoku sigurnost tokom ekstremnih vremenskih uslova a pogotovo prilikom tuče i oluja.

 

Sigurna prednost: Kopča protiv nevremena pruža sigurnost i od najvećih vremenskih neprilika

 

100 %
Ljepota

Zadovoljstvo koje traje generacijama

Oplemenjena površina TONDACH® crjepova je lijepa i postojana u boji, te se tokom pečenja na preko 1000°C pretvara u proizvod sa dugim vijekom trajanja.

 

Čista prednost: Specijalna obrada površine osigurava trajnost, izdrživost i ljepotu boje.